Boka tid

Här kan du läsa mer vad vi är specialiserade på och vem du kan söka till. 

Nathalie Helm Livakliniken Kvinnohälsa

Nathalie Helm

Nathalie är legitimerad läkare med 4 års vidareutbildning inom funktionsmedicin i USA. Hon tar emot patienter i alla åldrar och har kunskap att behandla patienter med vitt skilda åkommor (magbesvär, alla typer av autoimmuna sjukdomar, typ 2 diabetes, neurologiska åkommor, trötthet/utmattning, hormonella besvär ofta i kombination med andra besvär) eller kvinnor som bara vill optimera sin hälsa för att åldras friska före, under och efter klimakteriet. Många av kvinnorna som Nathalie behandlar är i förklimakteriet, klimakteriet eller äldre och för att må så bra som möjligt under denna period behövs oftast en helhetssyn där vi stöttar mage/tarm, binjurar, sköldkörtel, lever och minskar inflammation i kroppen.

Nathalie tar emot patienter online eller fysiskt på mottagning i Göteborg (Göteborgsvägen 74, Sävedalen)

Maria Särén Livakliniken Kvinnohälsa

Maria Särén

Maria arbetar främst med hormonhälsa och tillsammans utreder vi orsaken bakom dina symptom så att du kan må så bra som möjligt. Här kombineras provtagning med symptom liksom hur din livssituation ser ut för att hitta rätt fokusområden. Det ska vara hållbart för dig.

Hon hjälper dig som har PCO, PCOS, oregelbundna menstruationer, utebliven menstruation (HA), sköldkörtelproblem eller olika PMS symptom.

Hon arbetar också med fertilitet; att optimera din fertilitet för att förbättra dina förutsättningar för att bli gravid. Här får man räkna med att arbeta i 3-6 månader innan man ser bra resultat.
Maria arbetar främst digitalt via videomöten.

Bli patient hos oss

Här kan du skicka in din förfrågan om att bli patient hos oss. Du skriver in din information och sökorsak så återkommer vi inom ett par vardagar och hjälper dig med en första tid. 

Var god läs noga igenom vad vi erbjuder och priser innan du skickar in en förfrågan.

Bokade besök tas emot på Göteborgsvägen 74 i Göteborg (Nathalies patienter) men kan också göras online via video eller telefon.

Vid frågor kontakta info@livakliniken.se

  Postort

  Din ålder

  Jag önskar boka tid för

  Vilket/vilka symptom är det du främst vill arbeta med? Beskriv gärna utförligt.

  Vilken vårdgivare skulle du vilja gå till?

  Önskar du fysiskt möte eller via video?

  Har du gjort någon provtagning de senaste 6 månaderna?

  Samtycker du till att bli kontaktad eller få information vid bokning via sms?

  Hur hörde du talas om oss?